Tuinaanleg

We leggen je tuin aan met aandacht voor details en de juiste materialen. Dankzij de intensieve samenwerking tussen onze tuinontwerpster Marij Obers en de hoveniers wordt het plan exact volgens ontwerp uitgevoerd. Zo kun je er jarenlang van genieten.

Bestrating

De bestrating is de basis. We zorgen voor een stabiele ondergrond en leggen hem voldoende aflopend naar de borders. Of naar een wadi, waar waterplanten goed gedijen. Hemelwater hoeft geen overlast te vormen; op deze manier draagt het bij aan het ecosysteem.

Bouwkundige elementen

We leggen inventieve constructies aan om je tuin optimaal te benutten, zoals zitelementen met een opbergfunctie en natuurlijke schaduwplekken. Denk verder aan schuttingen, (zwem-)vijvers, veranda’s en vlonders.

Meewerken

Als je wilt, kun je zelf meewerken bij de aanleg. Je kunt bijvoorbeeld sloopwerk doen in de oude tuin of zelf aanplanten. Zo krijg je extra binding met je tuin en je bespaart op de kosten.

Na de oplevering

Een paar maanden na de oplevering komen we langs om te kijken hoe het gaat. Ook als je ervoor kiest om het onderhoud zelf te doen. We geven  je graag wat extra advies, bijvoorbeeld om je planten nog beter te kunnen verzorgen.

Spreekt onze manier van werken je aan?

Bel of mail voor een afspraak.

 076 514 59 56